Meeting in Belgium (part 2) (Dutch)


by Beukelboy <Jana@mediaport.org>

Na een gezellige avond en een rustige nacht werd ik 's-ochtends rond een uur of zeven wakker gemaakt door mijn vriend. Gelijk zag ik het polsbandje om zijn arm, dus ik moest weer voldoen aan zijn opdrachten. Hij droeg me op om een klein sportbroekje zonder binnenbroek en t-shirt aan te trekken, alsmede een stel sportsokken en sportschoenen. Zo gekleed moest ik eerst buiten een half uur gaan joggen.

Terwijl ik naar buiten ging, zag ik hem terug in zijn bed kruipen, logisch voor een zaterdagochtend. Buiten kwam ik zo vroeg op de ochtend maar weinig mensen tegen. Toch vond ik het een bijzondere belevenis, joggen in een Belgische stad om zeven uur op een zaterdagochtend. Door het kleine sportbroekje zonder binnenbroekje moest ik bovendien continu mijn piemel terugduwen in de broek.

Bovendien is voor mij een half uur joggen geen eenvoudige opdracht, dus kwam ik na een half uur redelijk afgepeigerd terug bij zijn woning. Bij de eerste keer aanbellen werd er niet open gedaan. Blijkbaar was mijn vriend / meester weer in slaap gevallen. Pas na de tweede keer bellen deed hij de deur open. Ik moest mezelf uitkleden en een ander sportbroekje aantrekken. Ik mocht zelf uitkiezen welke, dus ik koos een favoriet Adidas broekje, een eenvoudige ouderwets katoenen broekje. Ook moest ik mijn horloge af doen.

Na het omkleden moest ik aan het voeteneinde van zijn bed gaan staan en werden mijn handen op mijn rug geboeid. Daarna kroop hij zelf opnieuw in zijn bed. Hoewel ik gekleed mocht zijn in mijn favoriete Adidas broekje, stond ik daar niet op mijn gemak. Wat was hij nu weer met mij van plan? Na ongeveer een kwartier, misschien zelfs een half uur begon ik me zelfs al af te vragen waar ik aan was begonnen, maar toch bleef ik rustig staan.

Op een gegeven moment draaide hij zich gelukkig om en het leek erop alsof hij op zou staan, maar zelfs in die houding bleef hij me nog minstens vijf minuten bekijken zonder verder iets te doen. Door die aandacht kreeg ik opnieuw een stijve piemel en blijkbaar gaf dat pas aanleiding voor actie. Hij veerde overeind en greep me eens lekker in mijn kruis. Doordat mijn handen op mijn rug waren geboeid, kon ik daar niets tegen doen. Ook gaf hij met een potlood tikjes op mijn piemel. Door de tikjes op mijn piemel veerde die eerst even op en werd naderhand even iets kleiner.

Nadat hij heel even met mijn piemel had gespeeld moest ik op mijn knieen gaan zitten. Op dat moment haalde hij zijn eigen stijve piemel uit zijn broek en stak hem in mijn mond. In eerste instantie moest ik aan zijn piemel zuigen, maar later duwde hij hem steeds verder in mijn mond, zover zelfs dat ik bijna moest overgeven. Maar zijn lekkere piemel vergoeilijkte veel.

Tenminste vijf minuten heb ik op die manier aan zijn piemel gezogen. Pas toen haalde hij zijn piemel uit mijn mond en mocht ik weer opstaan. Gelukkig werden toen ook de handboeien weer losgemaakt. Toen ik echter mijn piemel weer goed in mijn broek wilde doen, kreeg ik een felle snauw en moest gebukt gaan staan. Ook pakte hij een reeds klaargelegde riem en gaf me direct twintig slagen op mijn kont. Daarna moest ik mezelf uitkleden en in de douchecel gaan zitten. Daar schrok ik behoorlijk van, want ik had helemaal geen zin in een koude douche.

Hij was echter iets heel anders van plan. Nadat ik goed en wel in de douche zat, kleedde hij zichzelf ook uit en liep ook richting de douche. Echter in plaats van de kraan open te zetten, begon hij over mij heen te plassen. Eerst over mijn lichaam, maar later zelfs midden in mijn gezicht. Aan de ene kant vond ik dat erg vernederend, maar aan de andere kant toch ook wel weer bijzonder. Toen hij eindelijk klaar was met plassen zette hij de kraan open en mocht ik mezelf afspoelen. Hijzelf deed het polsbandje af en kwam ook onder de douche. Samen hebben we toen heerlijk gedoucht.

Na de bijzondere ervaringen van de vroege ochtend verliep de rest van de ochtend en begin van de middag vrij normaal. Toch had ik continu het vreemde gevoel, dat hij mij ieder moment weer een bijzondere kinky opdracht kon laten uitvoeren. Ik had namelijk gezien dat hij het polsbandje in zijn broekzak had gedaan. Ook tijdens het boodschappen doen, wist ik dat hij het polsbandje nog steeds bij zich had, maar er gebeurde de rest van de ochtend niets bijzonders.

Pas na de lunch gaf hij mij opeens de opdracht om me volledig uit te kleden. Ik keek naar zijn pols en jawel hoor, stiekem had hij blijkbaar het bandje omgedaan. Enigszins verrast voldeed ik aan zijn opdracht en stond binnen de korste keren volledig naakt te wachten op nadere opdrachten. Het leek hem een goed idee om samen eens naar een bos in de omgeving te gaan en daar wat spelletjes uit te voeren. Hij liet me een aantal sportbroekjes en zwemslipjes en een t-shirt in een rugzak stoppen en liet me alleen een trainingspak, sokken en schoenen aantrekken. Zelf ging hij naar een andere ruimte en stopte daar wat spullen in zijn eigen rugzak en kwam gekleed in een Adidas trainingspak weer terug.

Terwijl ik zo gekleed was, het viel op afstand nauwelijks op, dat ik bijzonder weinig kleding aanhad, reden we in zijn auto naar één of ander bos in de omgeving. Onderweg voelde ik me al enigszins opgelaten, zeker toen hij me opdroeg met mijn piemel te gaan spelen. En dat bleek nog slechts voorspel voor wat nog komen ging.

In het bos aangekomen parkeerde hij de auto langs de kant en stapten we beiden uit de auto. Met onze rugzakken op de rug liepen we wat verder het bos in. Na vijf minuten lopen moest ik mijn trainingsbroek uittrekken en die in mijn rugzak stoppen. Daaronder had ik dus niets aan, dus ik stond gelijk in mijn blote kont. Gelukkig mocht ik direct erna een zwemslipje pakken en die aantrekken. Toch was het nog steeds een bijzonder gevoel, in een bos slechts gekleed zijn in zwemslip en trainingsjasje. Mensen in een passerende auto zag je dan ook even omkijken.

Alsof die vernedering nog niet voldoende was moest ik daarna ook nog het trainingsjasje omwisselen voor een wit t-shirt en het zwemslipje voor een witte onderbroek. Gekleed in die kleding moest ik ook mijn schoenen uittrekken en werd ik met mijn handen op de rug vastgemaakt aan een boom. Met een tak gaf hij me eerst dertig slagen en toen kondigde hij aan, dat hij me pas zou losmaken als ik eerst in mijn broek had geplast. Daarna liep hij weg.

Met de stijve piemel die ik op dat moment in mijn broek had, kon ik überhaupt niet plassen, dus kon ik slechts wachten tot mijn piemel wat minder stijf werd en maar hopen dat niemand me zou zien. Tussendoor kwam hij nog even langs en constateerde dat ik nog steeds niet in mijn broek had geplast. Opnieuw kreeg ik slaag met een tak, nu veertig slagen. Daarop kneep hij even in mijn piemel en herhaalde toen zijn opmerking over het broekplassen, sterker nog hij gaf me nu eenvoudig de opdracht om in mijn broek te plassen.

Het duurde nog best wel lang voordat mijn piemel eindelijk wat minder stijf was. Hoewel ik het erg vies vond en dus nauwelijks zin had om zijn opdracht uit te voeren, heb ik, toen hij weer terug kwam, toch maar in mijn broek geplast. Hij stond erbij te grinniken en liet me expres nog even staan.

Pas enkele minuten daarna maakte hij me los, wees me een slootje in de buurt en pakte een handdoek uit zijn rugzak. Na het schoonmaken mocht ik uit mijn rugzak een short en een ander t-shirt pakken en die aantrekken.

Ondanks het water uit het slootje bleef ik me vies voelen en was ik blij dat we weer richting auto liepen. Alleen bij de auto aangekomen, moest ik eerst nog wat rondjes lopen en wat rek- en strekoefeningen uitvoeren. Pas toen ik goed vermoeid was, reden we eindelijk terug.

Pas bij hem thuis, trok hij eindelijk het polsbandje uit en kon ik me heerlijk douchen. De rest van de avond hebben we gezellig samen doorgebracht.


More stories byBeukelboy